El dimecres 22, a primera hora, he de fer l’actuació jo tot sol perquè Pildorín està al Hospital de Dia i a la Planta Pediàtrica, on també requereixen la nostra presència. Tot i que prefereixo, sempre que és possible, treballar en parella.

Aquesta hora a extraccions ha estat memorable. La infermera Joana no s’ho pot creure que tot hagi anat tan bé, sense cap entrebanc, ni plors, ni queixes, pors…

És cert que les edats dels nens i nenes, d’entre 8 i 12 anys, que avui han passat pel servei ens han ajudat, però cal remarcar que, totes les picades han estat a la primera. Tots els nens, les nenes, acompanyants, professionals sanitaris i jo mateix, hem gaudit de cada moment del procediment. Des que la Joana els crida perquè entrin fins que se’n van, hi ha hagut diversió, bon humor, valentia i positivisme. Si només hagués estat amb un o dos nens, no hauria escrit aquesta historieta, però com que va ser amb mitja dotzena, m’ha semblat una experiència ben destacable.

Sóc conscient que serà difícil tornar a trobar un altre dia tan rodó, sense cap plor, sense cap doble picada, sense cap familiar nerviós… En fi, una experiència de pel·lícula!

Gràcies Joana, ets una crack!»

Aspirino🤡

Ir al contenido