May/15

12

DIMARTS 12 de maig, DIA INTERNACIONAL D’INFERMERIA

…avui ha estat un altre pic dels dies a UCIP, en que trobes alló que llegires un dia abans al diari, desastres dels que fan rugir el cor al seu redol i ningú ho sent i a tu te sorda per dins. Sempre commou e impressiona, famílies a les que unes hores, els hi han canviat la vida… La seva colpidora fortalesa, mesclada a parts iguals amb la desesperació mes pregona, sempre, passen els anys i com no, impressiona…
El dia internacional d’infermeria, celebrar devora el dol que ens envolta, ens obliga a ser discretes, quasi intimes amb les infermeres a las que felicitem. Elles que no tenen quasi espai per pensar al dia a dia, sinó actuar diligentment sempre amb els millors resultats possibles com a única fita prioritària, amorosos la gran majoria, cuidadores ells i elles professionals de primera línea de batalla. Un deu de persones, amb les que crec se pot dir, gairebé tots passarem qualque estona. Ma mare fou infermera de guerra amb 20 anys i directora d’un hospital a partir dels 30 fins jubilar-se, estimo l’esperit dels infermers i les infermeres, gracies bona gent!!! Molt d’anys!
Al migdia, al tren tornant cap a casa, devora jo una al•loteta jove venia de la UIB. Li deia a un noi… Estic estudiant infermeria, fins fa poc eren 3 anys, desprès del plà Bolonia son 4. Ara no podem catejar, o haure de pagar el doble l’any proper… La observava i la imaginava amb la seva bata, he pensat… Si aprova, dintre de poc probablement farem feina amb ella!

Leo Bordas.

· ·

Ningún comentario todavía.

Déjanos tu Respuesta

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
***************ocultar1************** --> ***************ocultar4************** -->