Abr/15

17

Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, els pallassos!

Extraccions ens avisa que en una altra habitació estan amb un nin petit. Abans d’obrir ja sentim els plors del nin. Piquem,obrim i demanem permís. Una Doctora a l’ordinador, a la camilla un pare i un ninet de pocs mesos i quatre infermeres i auxiliars,
Siii!, els pallassos diuen… La doctora somriu, afirma i entrem.

Aspi entona la nana de Brams. Rico fa una segona veu baixa i punteja l’afònic ukelele. No sona perfecte però insistim pallassos. En un moment tot s’atura, el nin deixa de plorar, obre els ulls, ens mira i somriu, també el pare i les auxiliars. Nosaltres, com la infermera que pica al nin, allí concentrats en la feina, … 1, 2, 3 segons i s’omple el tub entre somriures.

Disculpeu el retard volia abans anar a Manacor per explicar-ho.
Un plaer tornar-hi. Molts alegres coneguts. Ara ja en Rico ha visitat tots els hospitals i serveis. Gràcies.

Rico Bròcoli

· ·

Ningún comentario todavía.

Déjanos tu Respuesta

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
***************ocultar1************** --> ***************ocultar4************** -->