Abr/15

16

Peluix Pildorín

Aquest matí ha estat ben farcit de col•laboracions, però vull destacar quan entrem a Sala de Cures d’Oncologia i trobem a un adolescent de 15 anys que li acaban de fer una punció lumbar (PL) acompanyat de la seva mare. Ens coneixem de fa estona. El al•lot encara està mig endormiscat pels efectes dels anestèsics i ens comenta que els ulls li fan pampallugues, aprofitem per jugar-ho i riure una mica, però el millor es quan li diu a en Pildorín que quan tingui diners el contractara per que li serveixi de peluix… El tó de veu i la forma tant dolça de dir-ho fa que tots veiem a Pildorín convertit en un fantàstic oset de peluix. Riem tots contents i els deixem recuperar-se amb pau i tranquil•litat.

· ·

Ningún comentario todavía.

Déjanos tu Respuesta

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
***************ocultar1************** --> ***************ocultar4************** -->