Mar/15

2

Zeladora hipnotitzadora

La menuda de 14 mesos està amb careta d’ensurt, ben a punt d’esclatar a plorar, en mans de les professionals que l’han apartat de la Mami per extreure mostra de sang. Els meus primers passos sembla que poden ser el detonant perquè esclatin els plors, així que ràpidament un pas i mig enrere! Sens mirar-la, mentalment, li deman permís per, si puc, ajudar-la. Sembla que m’ha sentit, en tornar a mirar-la no s’espanta i té interès pel cuc que m’acompanya… Li agrada la cançó que li cant i em comença un escaneig des de les sabates fins al barret. Les professionals fan la seva, el cuc que està fet de bolles transparents (farcides de bolletes de colors) s’estira i acurça, la te ben atrapada! La infermera es queixa de què sols te ombres, va a picar-la i just, just en el moment, el cuc es plega i desplega! Alguna cosa ha passat, però tan ràpid… I tot torna a ser com abans, la dolça musiqueta, la cuca que belluga endavant i enrere amb el seu sorollet. Les professionals agraïdes i sorpreses comenten: l’has hipnotitzat! Jejeje

· ·

Ningún comentario todavía.

Déjanos tu Respuesta

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
***************ocultar1************** --> ***************ocultar4************** -->