Abr/13

15

Sembla màgia… La música ho és!

Molta fluïdesa entre les dues pallasses, mati divertit i profitós. Molt bones col·laboracions a Hospital de dia en tant que administren quimio a les criatures citades.

Fem una llarga intervenció per una nina de 5 anys dins un box a urgències, te una severa afectació neurològica i una pneumònia, la coneixem de fa anys i li va molt molt be retrobar-nos, se li omple la cara de llum, tant que la mare voldria que no partíssim, tot el temps que hi som esta alegre, riallera i estable, quan ens allunyem te crisi respiratòria. Sembla màgia… És màgia! Feta de musica polida, dolçor cantant i carinyo, acabem intervenint per adormir-la i aleshores partir.

· · ·

Ningún comentario todavía.

Déjanos tu Respuesta

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
***************ocultar1************** --> ***************ocultar4************** -->