Ene/13

1

Na Botiquina fa feina fina.

18/12/2012, a urgències de Son Espases.

Entra en L. De 7 anys, amb sa mare. Està més o manco tranquil però quan veu el ferro i l’embenat que li han de posar es comença a posar nerviós i a ploriquejar. És la nostra, com més boja la proposta més s’apunta al joc l’infant i més riu. Botiquina comença a demanar que el vol embenar ella però el nin no es deixa (diu que millor li faci la doctora…) Botiquina, per no quedar-se amb les ganes, convenç a Pildorín per posar-li a ell una bena i, com ho fa amb el que troba a dins la seva bossa (quin perill!), li embena el canell amb un bolquer petitonet, de nadó! En Pildorín es deixa fer però li transmet el seu patiment a l’infant que es comença a pixar de riure. Comparam els embenats i el d’en Pildorín a tothom ens sembla molt divertit, menys al mateix Pildorín, que plora perquè no li agrada. Jajajajajj, ens divertim molt i sobretot L. no ho passa tan malament, perquè no atura de riure, i la doctora pot fer la feina ben feta sense que l’infant es resisteixi, per tant més calmadament, també participant del joc, de la competició d’embenats, i rient. Això és fer feina a gust! Per tancar l’exitós embenat ho celebram amb nadales de Bon Nadal!!!

· · ·

Ningún comentario todavía.

Déjanos tu Respuesta

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
***************ocultar1************** --> ***************ocultar4************** -->