Ene/13

15

El globus flotant-volador.

Son Espases 15/01/2013

Som a la sala de CMA. Na R està esperant per ser operada. Ens veu arribar. Al principi es mostra com espantadissa i vergonyosa. No col·labora tranquil·lament amb el personal d’infermeria pel protocol habitual. Està realment nerviosa i espantada. Començam a jugar “com qui no vol la cosa” a cursis i senzills jocs de mans. S’afegeix al joc la suau música de la guitarra, tot acompanyant-lo. Ens mira encara empegueïda però ja ha fugit la por, ja està entrant en el joc. Les mans juganeres de la Zeladora Caragola, com veuen un globus damunt del llit, demanant permís, l’agafen i continuen el joc amb aquest nou element. Tot junt, per moments, esdevé molt poètic. Ballant, ballant el globus queda aferrat al biombo, flotant, volant. ¡Uaaaauuuu! Quina passada!!! Tothom queda meravellat davant la peripècia, especialment na R. Com ha estat tan sorprenent aquesta habilitat de la ZC, la supervisora Botiquina també vol provar sort, amb l’electricitat estàtica. Aleshores, frega el globus al seu capell però… sabeu què se li aferra al biombo? El globus? Doncs no. El seu cap!!! Na R. I la família ja comencen a riure davant els problemes de les pallasses. Na ZC treu un martell per desenganxar-la del biombo, hi pega uns copets màgics i, quan aconsegueix desenganxar-li el cap, se li aferra un colze! I després el nas! I diferents parts del cos. Davant el desesper de ZC per ajudar B a sortir d’aquest embolic, entre grans riallades de R. I acompanyants, decideixen ajudar-la i prendre-li el martell per salvar les pallasses de tal embolic. Rient i pegant copets suaus na R. Aconsegueix finalment alliberar na B. Del biombo. És molt divertit per a tothom però sobretot, el més destacable, és el canvi de la situació que ens trobam quan arribam amb la situació que deixam en partir, tant de la nina com dels acompanyants.

· · ·

Ningún comentario todavía.

Déjanos tu Respuesta

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
***************ocultar1************** --> ***************ocultar4************** -->