Dic/12

8

N’Aspirino i les retallades…

A la Sala de Espera de CC.EE. mod.2 del Hospital Son Llàtzer entren Bruno i
Aspirino amb musica suau, de passacarrers… Amb aquesta atmosfera creada pels pallassos, el public està a L’expectativa i receptiu. Aspirino, en un atac anti-crisi,  deixa de tocar la flauta i comença a apagar les llums prement tots els interruptors que troba al seu pas… En Bruno, renyant-lo, li va al darrera per evitar que ho segueixi fent. Aspirino exposa motius de crisi i retallades (s’ha d’estalviar…).
Finalment, quan en Bruno l’atrapa, el fa aturar i mira de disculpar-lo davant del public (prenent la personalitat del president Rajoy, ja que en Bruno és un gran imitador i pensa que d’aquesta manera farà recapacitar al seu company). Al presentar-lo fa referencia a que és el pallasso apadrinat per Endesa (gràcies a Endesa n’Aspirino pot continuar fent les seves actuacions a Son Espases malgrat les retallades).
Ostres! n’Aspirino en adonar-s’en d’aquesta evidencia va corrents a encendre
totes les llums i a estimular el consum energètic! Cerca mes interruptors, demana
al public si tenen qualcun aparell que es pugui endollar: carregadors de mòbil,
portàtils, minipimers, espremedores, torradores, microones, etc…. Finalment en
Bruno aconsegueix imposar-se a cops de gorra i reprenem la musiqueta per travessar la sala i fer mutis
per l’altre extrem, en direcció a urgències pediàtriques.

· · ·

Ningún comentario todavía.

Déjanos tu Respuesta

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
***************ocultar1************** --> ***************ocultar4************** -->