Nov/12

6

Energía màgica.

Dilluns a Son Espases. A la hab. 206 hi ha un nin de 3 anys que és sordmut. Al entrar trobem l’habitació en penombra i aprofitem la situació. Mentre Bruno es fa un embolic amb la maneta de les persianes, que acaba desmuntant després de enfosquir més l’habitació, n’Aspirino treu la seva bombeta màgica i, anunciant que ell és un antic treballador d’Endesa, es col·loca la bombeta a la boca i bufa: plink! La bombeta s’encén i emet una llum blanca! Desprès de prendre alé, torna a repetir l’operació. Aquesta vegada la llum es blava! I encara una altre vegada amb la llum vermella! El nin i la seva mare queden bocabadats. Mentre Aspirino es recupera de l’esforç, en Bruno aconsegueix compondré la maneta i deixa les persianes tal i com estaven al entrar. (15.10.12 amb Bruno Dostres)

· ·

1 comment

  • angels · 13 Noviembre, 2012 en 10:42

    me encantan vuestras historias y mas cuando las puedo compartir con vosotros en nuestra unidad, UCIP, seguir asi pork no solo alegrais a niñ@s y padres sino a mi cada vez k entrais por la puerta. mil besazos a todos

    Responder

Déjanos tu Respuesta

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
***************ocultar1************** --> ***************ocultar4************** -->