Nov/12

10

Caçador caçat.

Son Espases 8 d’octubre de 2012.

Som a Planta de Pediatria i la infermera ens demana una atenció especial per un infant ingressat. La seva família acaba de rebre males notícies. La infermera ens demana que l’avisem per entrar ella amb nosaltres quan ens toqui anar a l’habitació d’aquest infant. Té quatre anys. Està amb sa mare. En veure’ns, es tapa fins a dalt amb un llençol. Està espantat. Començam a jugar el joc de cercar-lo.

“Vine Pep, crec que deu ser amagat per aquí darrera.”

” No, Professor. Aquí, no hi és”

De coa d’ull, veim com el nin ha davallat el llençol fins a descobrir la cara. Ens vigila. La mare somriu.

El cercam així, a cop de veu. Per aquí i per allà. Xerrant fort. El llençol cada vegada més avall. I així un pic i un altre, fins que ell decideix espantar-nos. Ho aconsegueix. Ens quedam encara una bona estona. Acabam, els dos pallassos -Síntesi i Pep- amagats darrera una butaca sense atrevir-nos a sortir i demanant auxili a la infermera.

No ens pot ajudar perquè fa ja una bona estona que, ben satisfeta, ha partit a seguir amb la seva feina.

·

Ningún comentario todavía.

Déjanos tu Respuesta

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
***************ocultar1************** --> ***************ocultar4************** -->