Sep/12

17

Connexió, alegria i poesia: remei infal·lible!

Isabel de 58 anys és a CMA esperant que li facin una intervenció de maxil·lofacial. És al box que li han assignat amb la seva acompanyant, desesperada perquè no té ni llit. Està dreta i té fred als peus, comença a impacientar-se i està prou nerviosa i irritada. Enfadada. Indignada. Just passam per allà i, en veure-la, anam directament a demanar-li què li passa, però ja amb la bogeria de que nosaltres l’atendrem. La reacció és de desconcert, però en adonar-se’n de quan ridícula és la situació perquè nosaltres ho evidenciam més, canvia l’actitud i es desenfada. Li diem que es tombi en terra, ja que no té llit. Ja riu. Arriba una infermera que li duu una manta i la convidam a seure a la cadira on hi té les bosses, per seure damunt d’aquestes. Ja riu més. Aprofitam per anar entrant en deliri quan veim que està a gust i ens segueix el joc, canviant-li l’expressió de la cara per complert. L’acompanyant ens agraeix infinitat de vegades que haguem aparegut perquè diu que ja estaven desesperadíssimes i molt enfadades i que la pacient estava agobiadíssima. Passa una estona i li duen un llit encara que diem que ja no li feia falta. Riuen. Estam una bona estona jugant i dient bestieses i les infermeres també es relaxen i entren en el joc. Sortim una estona per respectar la privacitat de la pacient i que expliqui tranquil·lament allò que ha d’explicar a l’infermera.

Tornam més tard, seguim bromejant i fent i dient bestieses i, finalment, com la música amansa les feres, tocam un bolero romàntic, poètic, i comença a plorar molt emocionada i súper agraïda, perquè necessitava amollar tota aquella tensió que duia. A més també ens diu que plora d’alegria perquè li ha agradat molt la cançó. En partir encara ens repeteixen que ens estan, ambdues, molt agraïdes per la nostra feina i la connexió que hem tengut amb elles.

· · · · ·

Ningún comentario todavía.

Déjanos tu Respuesta

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
***************ocultar1************** --> ***************ocultar4************** -->