Jul/12

30

Padrina, quan vendran els pallassos?

Cada dia, abans de començar la nostra actuació a Son Espases, feim una reunió prèvia amb el personal d’infermeria per tal de conèixer l’estat dels pacients i comentar un poc l’ambient que es respira aquell dia a l’hospital. Una infermera comenta que no sap si troba oportú que visitem a un nin en concret, pel fet de que està en estat terminal. La qüestió és que li diem que ja ho demanarem, si ens volen o no. Passam pel passadís i no fa falta demanar res, perquè estan amb la porta oberta i, segons ens diuen els padrins, l’infant ens espera ansiós des del dia anterior, demanant constantment “quan vendran els pallassos?”. És un infant que ja coneixem de fa estona i ho passa genial tota l’actuació, participa, riu, juga. Hi dedicam molta estona. És el primer infant de la jornada. És un regal, no només per a nosaltres, també per a ell i pels padrins. Ningú coneix el misteri de la mort ni quan és l’hora, però és un gran acomiadament poder permetre el joc i la rialla, com si engronsessin les llàgrimes i la gran pena que no es mostra, sinó que queda amagada a les profunditats de cada qual. És en aquests entre d’altres casos que sap greu tallar la continuïtat de programació sense mantenir uns serveis mínims durant l’estiu.

· · ·

Ningún comentario todavía.

Déjanos tu Respuesta

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
***************ocultar1************** --> ***************ocultar4************** -->