Jun/12

28

“Ens sobra energia! I paciència…”

Avui a Son Espases, ja duem un parell d’hores sense aturar de compartir somriures i moments dolços amb el pacients que tenen molta paciència i amb el personal, que encara és més pacient i te més paciència. Precisament aquesta és una de les nostres virtuts, la paciència. Ara treballem per en M. i els seus pares. Al inici els pares li demanen al nin si li agraden els pallassos i ell diu clarament que no… Poc a poc però, mentre la infermera Sofia va fent la seva feina, se m’acut jugar un petit esvaïment, com si m’hagués marejat. Na Botiquina, molt atenta a la proposta de joc, alarma alertada a la infermera, dient però que ella coneix l’origen de la meva indisposició: ha estat un dia dur i m’estic quedant sense energia! Ràpidament na Botiquina treu un cable que connecta a un endoll i a l’interior de la meva butxaca. Jo passo d’estar adormit a, de sobte, tenir un dit il·luminat! Funciona! Suaument començo un joc de malabars lumínics amb el meu dit lluminós acompanyat a la guitarra per na Botiquina. Juguem amb el dit de llum i acabem fent un seguit de figures acrobàtiques de diàbolo de llum, brillantment interpretat per na Botiquina que amb el diàbolo és cosa fina, que deixa el nin enganxat i bocabadat, endollat!. Al final tots contents, la infermera Sofia moltíssim, ha pogut fer la cura sense que el nen no patís gens de tensió, gens de por, i jo encara més content, quina sort que tinc de ser el pallasso “enchufat” d’Endesa! Ara em sobra l’energia per dur moments de riure, de desconnexió, de pau a l’hospital!

· · ·

Ningún comentario todavía.

Déjanos tu Respuesta

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
***************ocultar1************** --> ***************ocultar4************** -->